top of page

walk out of your mind

into your heart retreat

a soul recharge journey with yoga, hikefulness & circle sharing
 * may 4-9th / may18-23th / 2020*

Ibiza, Spain

 
VOOR WIE?

voor wie ?

Dit Retreat is voor iedereen die klaar is voor transformatie en meer vreugde, voor hen die aandachtiger willen leven in het moment. Die van Yoga houden maar geen profs hoeven te zijn, die graag de natuur induiken om zich te verbinden met stilte en schoonheid. Avonturiers die zich willen voeden met Ibiza zon, zee en puurheid en open staan voor authentiek delen in de cirkel.

 

Je bent werkelijk in Atlantis. Je schopt je schoenen uit en voelt het warme knisperende zand onder je naakte voeten terwijl je naar beneden rent als een kind op vakantie. Shiva bij de Buddhagrot glimlacht mysterieus naar je terwijl het leven je in alle volheid toelacht. Door de dennenbomen vang je een glimp op van Atlantis, de bestemming van de hike van vandaag.
De serene pure energie van deze plek maakt je bijna high, maar er komt nog meer. De steenspiraal, een heilige vorm zo oud als de mensheid en een perfect gereedschap voor tranformatie. To get is to let go ! Je loopt in de spiraal en laat los en ontvangt, klaar om nog meer geschenken te ontvangen waarmee het leven je al rijkelijk beloont op elk moment.

 

na dit Ibiza Powerspot Retreat :

- Heb je vastgelopen patronen, gevoel van minderwaardigheid en blinde vlekken getransformeerd tot meer in je kracht staan in vreugde

- Voel je meer inspiratie, visie en vertrouwen om leiding te nemen over die delen in je leven waar dat nodig is

- Voel je je meer in je lijf

- Heb je genoten van een voedende tijd met een grote schoonmaak voor je body & Mind
- Heb je jezelf tijd en ruimte gegeven om begeleid naar je patronen te kijken die stress en niet-verbondenheid veroorzaken, en in de plaats is nu ruimte voor groei en transformatie
- Heb je een welkome verzorging ervaren van zon, zee en stilte, heerlijk eten en meer aandacht en liefde voor jezelf
- Een mooie verbinding gemaakt met nieuwe vrienden op een magische plek. een lach en een traan gedeeld en je ervaart een langer blijvende diepe verbondenheid met jezelf, anderen en het leven

 

BENEFITS
Es Vedra: de krachtplek

We besteden veel tijd tegenover krachtplek Es Vedra, waarvan beweerd wordt dat het de derde magnetische plek op aarde is. Een voedende, helende en transformerende puur natuurplek. Nee, zonder gekheid, de villa waar we enkele sessies zullen houden ligt in een nationaal park en deze rots Es Vedra ligt er altijd majestueus stralend bij. Alles op deze plek lijkt een hoger trillingsniveau te hebben, en voor velen is dit de mooiste plek op Ibiza. De sunset krijg je er nog eens gratis bij. Wie wil niet hier sunset yoga sessies doen in de laatste milde zonnenstralen met een 180 graden blik op de blauwe zee.  .

dit retreat is voor

- Mensen die open staan voor het authentiek delen in een circkel en kwetsbaar durven te zijn

- Mensen die open staan voor verandering in het leven, en niet wegrennen bij het horen van woorden als 'cirkel, transformatie, energie of weerstand'
- Mensen die van zon, zee en vrijheid houden, die Ibiza al kennen of kennis willen maken met het eiland van de vrijheid en transformatie.
- Mensen die behoefte hebben om tot zichzelf te komen op een pure, voedende plek.

- mensen die zichzelf niet altijd serieus nemen en open zijn om te spelen
- Mensen die een half uur in stilte kunnen zijn met anderen
- mensen die zonder veel moeite 3 uur kunnen wandelen
- je bent tegelijkertijd een beetje opgewonden en nerveus over deze reis !

Hiking on Ibiza,the art of attentive walking

the art of attentive walking

Hikefulness:

PROGRAMMA

Programma

General daily program (times & program subject to change depending on length of the hike and weather)
 • 07.30 Begeleide Meditatie

 • 08.00 Yoga en/of lichaamsgerichte oefeningen  (incl. lach yoga)

 • 09.00 Ontbijt

 • 10.00 Walk into your heart cirkel, powered by HEART IQ (tm)

 • 12.30 Lunch & vrije tijd (of take away picnic) 

 • 14.00 Hike

 • 19.00 Diner

 • 20.30 Vrije tijd

Woensdag vrije dag

(behalve de ochtend meditatie, ontbijt en sunset yoga sessie en diner tegenover Es Vedra)

- Lucien & Kasia hosten jullie en zorgen ervoor dat jullie je meteen thuis voelen in een open, warme en voedende omgeving!

- We slapen in het rustieke klooster van es Cubells waar de Carmeliter nonnen iedereen met open armen ontvangen. Er is rust, stilte, sommige kamers hebben zee-zicht, en je moet om 10u PM binnen zijn !

- Voel je lichaam en mind terugkeren in supervorm terwijl je sappige vijgen en vruchten eet onderweg, die we spontaan tegen komen en eet in de villa organische voedsel dat niet alleen met liefde is gemaakt, maar ook met locale ingredienten

- Geniethikes naar plekken die de beste gidsen niet weten waardoor je het echte ibiza leert kennen, en thematische hikes die een container bieden om in stilte en rust sommige hardnekkige denk pratronen te ontwarren en die je uitnodigen letterlijk uit je comfortzone te stappen.

sunset bliss ibiza yoga and hiking retreat

ready for

sun, sea and soul ?

benefits van het programma

De benefits van dit retreat
Meer vreugde en levendigheid !

Door deel te nemen aan dit retreat, geef je jezelf dat waar je elke dag recht op hebt: zelf ontdekking, veiligheid en bevestiging van je kwaliteiten maar ook je blinde vlekken door anderen. Alles mag er gewoon zijn, zonder oordeel of weerstand. Dit alles in een voedende omgeving met inspirerende mensen om je heen. Dit alles verheugd de vreugde voor het leven. Door het authentiek en kwetsbaar delen in de cirkel voel je je meer verbonden met anderen en met je eigen hart en diepere levensstroom.

Door Hikefulness (mindful wandelen), de (lach) yoga en ademwerk kun je diepe patronen van spanning loslaten, kom je meer in je lijf en leer je meer te openen in het moment.

Daarnaast rijken we handvatten aan, zullen we een ijkpunt zijn voor langerdurende verandering in je leven waar je onbewust wellicht al langer op zoek naar was. Leer je het leven te accepteren zoals het komt en je wordt meer en meer creator van je eigen flow dan slachtoffer van het leven in het algemeen. Dit doen we onder andere door het aanbieden van coachings-sessies na het retreat. Of als je weer op Ibiza komt kun je met korting hikefulnes sessies boeken, deel nemen aan onze cirkels om zo in contact te blijven met de positieve indruk van de retreat (inprint), de speciale Ibizavibe en ons.

 
rooftop yoga session ibiza powerspot retreats

bonus

De eerste 5 aanmelders krijgen de toekomstroman 'Krachtplek' thuisgestuurd. Deze spannende roman geschreven door Lucien Lecarme speelt voor een groot deel in Ibiza. Hoofdthema's zijn transformatie en empowerment gegoten in spannend verhaal waarbij je kennis maakt met de magie van Ibiza. Een mooie voorbereiding op de retreat.
meer info: www.ibizapowerspot.com/krachtplek

 
krachtlek het boek als bonus bij boeken Ibiza Powerspot Retreat

Gezond, fris en vegetarisch
Grotendeels organisch
gluten & zuivel vrij: alles op verzoek

Je houdt van je lichaam, je wilt jezelf voeden: de binnenkant en de buitenkant. Het voedsel op dit retreat gaat niet over 'eten'. Elk gerecht wordt een reis door jouw zintuigen. Een moment om overvloed te delen en genot te vieren. Om de potentie van ontvangen en heling te voelen tot diep in onze cellen !

neem je tijd om elke hap te genieten,
adem en voel !

dit retreat is niet voor

- Mensen die niet 5 mm willen wijken uit hun comfortzone
- mensen die liever dezelfde willen blijven
- mensen die erg vast zitten in slachtofferschap, alles om jouw heen is schuld van wat mis gaat in jouw leven
- Mensen die helemaal niet van avontuur houden, die naar Frankrijk gaan op een camping met Nederlanders en dan zeuren dat mensen in het dorp geen Nederlands praten
- mensen die twijfelen of ze langer dan een uur kunnen wandelen zonder verveeld te raken of moe
- Mensen die voornamelijk negatief en defensief in het leven staan

testimonials

CONTACT

CONTACT US

Dank je voor je bericht !

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black Instagram Icon
bottom of page